Ervaar meer rust en tevredenheid en maak je lichaam soepeler

Levenscoaching

We leven in een drukke, prestatiegerichte maatschappij. Iedereen krijgt te maken met uitdagingen, verwachtingen en invloeden. Op het werk, thuis, in je relatie, maar ook online. In iedere fase van je leven kom je voor andere vragen te staan met de gevoelens die daarbij horen. Soms is het lastig om daarop antwoorden te vinden.

Hulp en ondersteuning kun je op die momenten goed gebruiken. Helaas schakelen veel mensen deze hulp vaak te laat in. Uit onderzoek is gebleken dat mensen pas echt hulp inroepen wanneer ze al in een persoonlijke, mentale of emotionele crisis zijn beland. Soms hebben ze zelfs al een burn-out of depressie. Het herstelproces neemt dan veel langere tijd in beslag dan wanneer je je eerder bewust bent van hoe het met je gaat en wat je van jezelf eist.

Wat doet een levenscoach?

Worstel jij wel eens met ervaringen in het leven? Vraag je jezelf wel eens af of je wel gelukkig bent? Denk je vergeten te zijn wie je nu werkelijk bent? Of ben je zelfs de zin van het leven een beetje kwijt? Een levenscoach kan je helpen met deze bewustwording en je handvatten bieden om met bepaalde levensvragen om te gaan. Geen belemmerende denkbeelden meer, maar weten waar je kracht ligt, wie je bent en wat je kunt.

Persoonlijk gesprek levenscoaching

Wil je meer grip op je leven en iemand die je begeleidt in dit proces? Dan nodig ik je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je alvast wat handvatten aangeboden en kijken we of en op welke manier ik je kan begeleiden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Neem voor een vrijblijvend intake gesprek contact op. Miranda Klomp 0646290627 of coaching@yogastudionamaste.nl