Ervaar meer rust en tevredenheid en maak je lichaam soepeler

Opening Studio vanaf donderdag 2 juli

Lieve Yogi’s

Het is bijna zover! Vanaf donderdag 2 juli gaat onze deur van de studio weer open. Gelukkig zijn we al weer enige tijd buiten maar wat fijn dat we ook weer naar binnen mogen. Ben jij er klaar voor om weer naar de studio te komen? Nieuwe procedures zijn gemaakt om veilig en gezond aan de lessen deel te nemen.

Lessen reserveren!

Zoals je in onze agenda kunt zien zijn er vanaf 2 juli lessen ingepland. Alle lessen staan binnen (in de studio) ingepland. We gaan pas naar buiten als “het weer” het toelaat. De ochtend lessen zullen altijd binnen gegeven worden en als een Yin avond les naar buiten gaat krijgt iedereen hiervan tijdig bericht. We zullen in de aantallen dan ook altijd rekening moeten houden met het studio beleid. Het maximum aantal van een les staat vermeld in de agenda. Wanneer een les vol is zet jezelf dan op de wachtlijst zoals je dat ook vóór de Corona-tijd gewend was te doen.

Yin les naar buiten

Wanneer een “avond yin les” naar buiten gaat zullen we dit tijdig aan iedereen mededelen via de mail door de wachtlijst vrij te geven en dan krijg je bericht in je mail dat je geplaatst bent in de les. Als we naar buiten gaan met de Yin dan kan iedereen hier aan deel nemen, daarom is het belangrijk dat je jezelf op de wachtlijst zet. Kunnen we niet naar buiten dan hebben bij de Yin lessen de eerste 12 inschrijvingen toegang tot de binnenles. De mensen op de wachtlijst krijgen dan de les teruggestort in hun account.

De Slow Power Flow, Restoratieve les, BodyBalance en Sh”Bam les zullen altijd binnen worden gegeven. Hier geld dan ook altijd het maximaal aantal deelnemers zoals aangegeven in de agenda. Ook hier kun je gewoon weer gebruik maken van de wachtlijst.

Covid-19 Maatregelen

 • We behouden 1,5 m afstand van elkaar!
 • We werken met kleinere groepen
 • Er zal genoeg ventilatie zijn, ramen blijven open tijdens de lessen
 • Iedereen die een les reserveert gaat akkoord en bevestigt hiermee dat er geen klachten zijn zoals:
  Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) dan blijf je thuis. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)*
 • De deur gaat 10 minuten vóór de les open
 • Ontsmet je handen vóór en ná de les
 • Er is geen gelegenheid tot thee drinken ( Sorry!)
 • Gebruik van kleedkamer is toegestaan maar houd rekening met elkaar
 • Gebruik van toilet is 1 per persoon in de toiletruimte
 • Zou je tijdens de les graag een mondkapje willen dragen? Doe dit dan gerust.
 • En wij zullen de studio schoonhouden en desinfecteren!

 

Welkom terug! We hebben jullie gemist

De afgelopen maanden is het voor velen van ons een uitdaging geweest en hebben we ons allemaal moeten aanpassen aan wat er “plotseling” gaande was in wereld. En nog steeds wordt er van ons gevraagd rekening te houden met elkaar en met de regels die er nu nog zijn. Maar gelukkig mogen we ook voorzichtig en met beleid onze vrijheid beetje bij beetje weer omarmen. Misschien was het voor jou die uitdaging en ben je toe aan de versoepeling die maakt dat we weer voorzichtig met elkaar op de mat mogen stappen of misschien hebben de afgelopen maanden voor jou ook iets duidelijk gemaakt. Wat het voor jou ook is….blijf je yogareis voortzetten!

Docenten Yoga Studio Namasté