Gastenboek

Wil jij jouw yoga ervaring bij Yoga Studio Namasté delen?  Dit waarderen wij enorm.
Het zou zomaar jouw ervaring kunnen zijn die anderen de yoga drempel doen overgaan.
Vertel wat yoga met jou doet of heeft gedaan en wat jouw ervaringen zijn in onze studio.


Commentaren: 12
 • #12

  Thea (vrijdag, 10 juli 2020 10:42)

  Na lange tijd hadden we weer een yin-yoga les binnen!
  Het mocht weer!!
  Het was weer heerlijk, fijne omgeving, zoveel rust, heb het echt gemist.
  Miranda, je stem neemt me altijd weer mee,warm,rustig, goede uitleg bij de oefening.
  .fijn om naar te luisteren.
  Een moment voor mezelf, alleen op de mat, verder niets.
  Bedankt hiervoor

 • #11

  Silvy Roelofs (donderdag, 09 juli 2020 00:03)

  Hoi Miranda en Shannon,

  Afgelopen maandag sinds maanden weer een les yin-yoga in de studio gevolgd. Heerlijk, wat hebben we het gemist al die maanden. Mooi om te zien hoe jullie in no-time online lessen op YouTube hadden gemaakt. Heel eerlijk, ik heb er eentje gevolgd maar kon thuis niet goed de rust ervoor nemen. De warme en gezellige studio, de heerlijke geur, middelen die er zijn om je te ondersteunen en natuurlijk jullie, Miranda en Shannon “in levende lijve”, dat maakt de yin-yoga bij Namaste echt geweldig. Dank jullie wel voor de fijne lessen en succes met jullie Yogastudio.

 • #10

  Eugenie vos (woensdag, 01 april 2020 13:16)

  Hoi alle,
  In deze zware moeilijke tijd voor iedereen.
  Is yoga nu meer nodig voor mijn dan anders.
  Merk dat ik de behoefte heb aan yin -Yang.
  Super dat jullie nu de lessen online
  hebben.�.
  Jullie nemen de moeite om ons te bereiken en tegemoet komen.
  Daarom laat ik jullie weten als ik een les gedaan heb online dat je er een punt bij me afhaalt.
  Misschien volgen er meer lieve mensen mijn tip op?
  Liefs Eus en blijf gezond
  Namaste � ��

 • #9

  Maria (vrijdag, 20 december 2019 10:47)

  Een aantal maanden geleden ben ik, na ruim 30 jaar volleybal, gestart met yoga. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van de verschillende soorten yogalessen. Miranda heeft mij op een geweldige manier uitleg gegeven, nam alle tijd, het voelde al snel vertrouwd.
  De eerste les kreeg ik een warm welkom, kwam binnen in een keurig nette en schone studio, welke een serene rust uitstraalde.
  Elke les is goed voorbereid en wordt door Miranda vol passie, aandacht en betrokkenheid gegeven. Ze bezit veel kennis hieromtrent.
  De Yin yogales mag je op eigen niveau en kunnen volgen. Miranda zal helpen waar nodig, geheel naar ieders persoonlijke voorkeur. Je warme stem, je fijne oefeningen...….ik ervaar het elke keer weer als een hartverwarmend "cadeautje" met voor mij zowel lichamelijk als geestelijk een heel positief resultaat.
  Na afloop is er gelegenheid om in de sfeervolle ruimte voor de studio te genieten van een kop thee of fris water.
  Ik zeg, je bent een TOP-vrouw.

 • #8

  Joyce (dinsdag, 22 oktober 2019 18:34)

  Sinds half april ga ik wekelijks naar de yoga lessen van Miranda.
  Ik ben begonnen met yin yoga maar voelde dat mijn lichaam nog meer rust nodig had.
  Toen ben ik restorative yoga gaan doen. Ik ben pas 5 x geweest en merk nu al een positief verschil.
  Ik zit beter in mijn vel en voel mij ook echt prettiger.
  Miranda geeft op een hele prettige manier les.

 • #7

  Claudia (zondag, 18 augustus 2019 12:20)

  Ik ben erbij sinds Miranda haar studio heeft geopend en kan me niet voorstellen ooit niet meer de lessen te volgen. Logisch, want dit is de enige "sport" die ik ooit heb volgehouden en waarvandaan ik altijd met een goed gevoel weer naar huis ga.
  Miranda begeleid iedereen door de lessen op haar eigen liefdevolle wijze.
  Vorige week heb ik voor het eerst binnen de Yin een langere NIDRA les mogen ervaren. Een waardevolle les die ik niet had willen missen. Het was ronduit geweldig, het leek bijna of ik onder hypnose van alles kon ervaren en voelen. Dus van mij mag de Yin vaker aangevuld worden met de Nidra.
  Bedankt Miranda !!
  Heel veel fiefs xx

 • #6

  Herman (woensdag, 10 april 2019 22:00)

  Sinds een paar maanden kom ik iedere week naar de Yin Yoga lessen van Miranda, Naast mijn regelmatige hardlopen past deze vorm van yoga het beste bij mij.
  De lessen zijn steeds heerlijk om te volgen: Miranda geeft duidelijke uitleg in de uitvoering van de oefeningen en ook over het effect daarvan op je lichaam.
  De laatste tijd begin ik meer en meer de positieve resultaten van de yoga te voelen: de klachten over een stramme en gevoelige rug in de ochtend zijn verdwenen en tijdens de lessen gaan de oefeningen ook soepeler en kan ik er nog meer van genieten.
  Dank je, Miranda voor deze fijne en waardevolle lessen.

 • #5

  Kim (zaterdag, 09 maart 2019 15:28)

  Bijzonder wat yoga met je kan doen. Ik neem zelf graag deel aan een van de “rustige” yogalessen, yin yoga, yin nidra of restorative yoga, om echt even te landen, een rustpunt te creëren op een drukke dag. Wat zijn de woorden van Miranda dan raak! Miranda heeft een hele fijne stem en als je ondersteuning in een oefening nodig hebt, wordt hier altijd voor gezorgd door middel van kussens, bolsters, dekens enz. of een aanpassing in de houding, zodat iedereen mee kan doen aan de oefeningen. Ik heb de neiging om hard voor mezelf te zijn, maar yoga werkt voor mij als een spiegel: ik voel nu veel beter wat ik nodig heb en merk dat ik steeds iets milder naar mezelf toe word. Dank je wel Miranda voor de fijne lessen en alles wat het me al gebracht heeft.

 • #4

  Marielle (dinsdag, 05 maart 2019 12:02)

  Hoi Miranda,
  Ik wil je laten weten dat ik een maand of twee/drie met de yogalessen bezig ben en dat ik het heerlijk vindt!! Ik ben overgestapt van de maandag naar de dinsdag. Deze vorm van yoga brengt mij heel veel, juist omdat je/ik heel langzaam intensief werk(t). Snelheid in de dagen heb ik al genoeg. Na de lessen ben ik even bij mijzelf en geef ik je dat niet terug. Vandaar dat ik het zo doe, want ik geef wel graag terug hoe ik het ervaar.

  Ik vind het heerlijk om met yoga in aanraking te zijn gekomen en merk dat ik ook rustiger in het dagelijks leven kom te staan.

 • #3

  José Renkens (dinsdag, 18 december 2018 16:06)

  Vanaf de start van Yoga Studio Namasté volg ik de lessen Yin Yoga bij Miranda.
  Mede door de aandacht die Miranda aan deze lessen geeft, kijk ik er altijd naar uit!
  En ik kan niet anders zeggen, dan dat het me veel heeft gebracht!
  Ondanks mijn fysieke klachten/beperkingen zijn de lessen prima te volgen, en kan ik het op mijn eigen niveau en tempo volhouden. Ik heb inmiddels weer veel bewegingsvrijheid terug gewonnen, heb mijn lichaam nog beter leren kennen.
  Als ik dit alles eerder had geweten, had ik de stap naar Yoga al veel eerder gemaakt!
  Dank je wel Miranda, en ik hoop nog heel lang deze lessen bij je te mogen volgen.

 • #2

  Eugenie (maandag, 17 december 2018 22:44)

  Veel mensen zeggen JIJ op Yoga? Ja waarom zou ik niet op yoga kunnen zitten?
  Kom nu ruim een jaar. Wat ik zelf fijn vindt is dat ik de les pak waar ik behoefte aan heb. Vaak doe ik Restorative yoga, dat geeft mij het gevoel dat de accu opgeladen wordt, en het is een les waar je lijf en geest rust krijgen. Het is zoals Miranda zegt een cadeautje voor jezelf. Het is ook moeilijk om in mijn drukken leven rust te pakken, maar dat leer je bij de lessen. Ze geven ook advies waar je iets mee kunt. Heb ook 2 workshop gedaan het is goed om aan jezelf te werken. Er komt een tijd dat je moet kiezen, tussen de bladzijde omslaan of het boek sluiten. Dat bepaal jezelf.
  Ga kijken of het bij je past en ga 2019 op yoga het levert je veel op.
  Dank je voor wat je mij gegeven hebt.

 • #1

  Nienke (maandag, 10 december 2018 09:59)

  Ik volg nu een jaar eenmaal per week yin yoga lessen en voor mij is het elke week weer een feestje! Nooit kon ik het lang volhouden om te sporten omdat ik te moe was of lichamelijke klachten had maar nu lukt het wel. En ik voel mij alleen maar beter. Veel minder rugklachten, ik slaap beter, voel mij evenwichter en kan beter met de moeilijke dingen in het leven omgaan. Naast de oefeningen wordt er ook veel verteld over hoe je lichaam werkt dus je begrijpt je lijf ook veel beter. Ik kan het iedereen aanraden!