Gastenboek

Wil jij jouw yoga ervaring bij Yoga Studio Namasté delen?  Dit waarderen wij enorm.
Het zou zomaar jouw ervaring kunnen zijn die anderen de yoga drempel doen overgaan.
Vertel wat yoga met jou doet of heeft gedaan en wat jouw ervaringen zijn in onze studio.


Commentaren: 6
 • #6

  Herman (woensdag, 10 april 2019 22:00)

  Sinds een paar maanden kom ik iedere week naar de Yin Yoga lessen van Miranda, Naast mijn regelmatige hardlopen past deze vorm van yoga het beste bij mij.
  De lessen zijn steeds heerlijk om te volgen: Miranda geeft duidelijke uitleg in de uitvoering van de oefeningen en ook over het effect daarvan op je lichaam.
  De laatste tijd begin ik meer en meer de positieve resultaten van de yoga te voelen: de klachten over een stramme en gevoelige rug in de ochtend zijn verdwenen en tijdens de lessen gaan de oefeningen ook soepeler en kan ik er nog meer van genieten.
  Dank je, Miranda voor deze fijne en waardevolle lessen.

 • #5

  Kim (zaterdag, 09 maart 2019 15:28)

  Bijzonder wat yoga met je kan doen. Ik neem zelf graag deel aan een van de “rustige” yogalessen, yin yoga, yin nidra of restorative yoga, om echt even te landen, een rustpunt te creëren op een drukke dag. Wat zijn de woorden van Miranda dan raak! Miranda heeft een hele fijne stem en als je ondersteuning in een oefening nodig hebt, wordt hier altijd voor gezorgd door middel van kussens, bolsters, dekens enz. of een aanpassing in de houding, zodat iedereen mee kan doen aan de oefeningen. Ik heb de neiging om hard voor mezelf te zijn, maar yoga werkt voor mij als een spiegel: ik voel nu veel beter wat ik nodig heb en merk dat ik steeds iets milder naar mezelf toe word. Dank je wel Miranda voor de fijne lessen en alles wat het me al gebracht heeft.

 • #4

  Marielle (dinsdag, 05 maart 2019 12:02)

  Hoi Miranda,
  Ik wil je laten weten dat ik een maand of twee/drie met de yogalessen bezig ben en dat ik het heerlijk vindt!! Ik ben overgestapt van de maandag naar de dinsdag. Deze vorm van yoga brengt mij heel veel, juist omdat je/ik heel langzaam intensief werk(t). Snelheid in de dagen heb ik al genoeg. Na de lessen ben ik even bij mijzelf en geef ik je dat niet terug. Vandaar dat ik het zo doe, want ik geef wel graag terug hoe ik het ervaar.

  Ik vind het heerlijk om met yoga in aanraking te zijn gekomen en merk dat ik ook rustiger in het dagelijks leven kom te staan.

 • #3

  José Renkens (dinsdag, 18 december 2018 16:06)

  Vanaf de start van Yoga Studio Namasté volg ik de lessen Yin Yoga bij Miranda.
  Mede door de aandacht die Miranda aan deze lessen geeft, kijk ik er altijd naar uit!
  En ik kan niet anders zeggen, dan dat het me veel heeft gebracht!
  Ondanks mijn fysieke klachten/beperkingen zijn de lessen prima te volgen, en kan ik het op mijn eigen niveau en tempo volhouden. Ik heb inmiddels weer veel bewegingsvrijheid terug gewonnen, heb mijn lichaam nog beter leren kennen.
  Als ik dit alles eerder had geweten, had ik de stap naar Yoga al veel eerder gemaakt!
  Dank je wel Miranda, en ik hoop nog heel lang deze lessen bij je te mogen volgen.

 • #2

  Eugenie (maandag, 17 december 2018 22:44)

  Veel mensen zeggen JIJ op Yoga? Ja waarom zou ik niet op yoga kunnen zitten?
  Kom nu ruim een jaar. Wat ik zelf fijn vindt is dat ik de les pak waar ik behoefte aan heb. Vaak doe ik Restorative yoga, dat geeft mij het gevoel dat de accu opgeladen wordt, en het is een les waar je lijf en geest rust krijgen. Het is zoals Miranda zegt een cadeautje voor jezelf. Het is ook moeilijk om in mijn drukken leven rust te pakken, maar dat leer je bij de lessen. Ze geven ook advies waar je iets mee kunt. Heb ook 2 workshop gedaan het is goed om aan jezelf te werken. Er komt een tijd dat je moet kiezen, tussen de bladzijde omslaan of het boek sluiten. Dat bepaal jezelf.
  Ga kijken of het bij je past en ga 2019 op yoga het levert je veel op.
  Dank je voor wat je mij gegeven hebt.

 • #1

  Nienke (maandag, 10 december 2018 09:59)

  Ik volg nu een jaar eenmaal per week yin yoga lessen en voor mij is het elke week weer een feestje! Nooit kon ik het lang volhouden om te sporten omdat ik te moe was of lichamelijke klachten had maar nu lukt het wel. En ik voel mij alleen maar beter. Veel minder rugklachten, ik slaap beter, voel mij evenwichter en kan beter met de moeilijke dingen in het leven omgaan. Naast de oefeningen wordt er ook veel verteld over hoe je lichaam werkt dus je begrijpt je lijf ook veel beter. Ik kan het iedereen aanraden!