Levens Coaching

 

Het leven verloopt niet altijd even makkelijk. Er zijn grote uitdagingen en verwachtingen en invloeden.
De worsteling die mensen soms ervaren in het leven roepen ook nieuwe levensvragen op.

De vraag "is dit het nu" of "ben ik wel gelukkig" of "wie ben ik nu eigenlijk" komen vaak naar de oppervlakte in fases van ons leven.
Dit kan zijn op het persoonlijke vlak, in je relatie, op werkgebied, maar ook de levensvragen "wat is de zin van het leven" en zelfs het gevoel van strijd en het lijden van het leven kan aanwezig zijn.

 

 

 

Vaak zijn het meerdere vragen en gevoelens die er spelen. En dit maakt het ook zo lastig om hier een antwoord op te vinden.
Veel mensen vinden het moeilijk om een invulling te geven aan hun leven.  Er zijn ook zoveel keuzemogelijkheden.
En sinds het ontstaan van het internet waardoor we binnen enkele ogenblikken de hele wereld kunnen volgen of binnen krijgen zijn er ook ontzettend veel verleidingen. Er is zóveel beïnvloeding, dat we vergeten naar onze innerlijke stem te luisteren.

Vaak spelen ook verwachtingen vanuit de omgeving een grote rol.
Familie, partners en vrienden die zo verweven zijn ons leven waardoor we niet meer ons eigen leven leven, maar dat van iemand anders.
Onzekerheid en angsten ontstaan als we er niet meer zelf uit kunnen komen, waardoor we nog meer gaan nadenken en piekeren. 
En voordat je het weet ben je Burn-out of ontwikkelt er zich een chronische stress in het fysieke lichaam. Depressies zijn het gevolg. 
Meestal gaat dit ook gepaard met psychische en lichamelijke klachten en wordt het steeds moeilijker om te blijven functioneren in onze drukke prestatiegerichte maatschappij. 
Helaas blijkt uit onderzoek, dat mensen pas écht hulp inroepen wanneer ze zijn beland in een persoonlijke, mentale of emotionele crisis.
En dit is eigenlijk al te laat. Hierdoor zal het herstelproces veel langere tijd in beslag nemen dan wanneer we eerder bewust zijn van hoe het met ons gaat en wat we van onszelf eisen.

 

Wanneer we er zelf niet meer uitkomen of wanneer je jezelf al enige tijd niet goed voelt, is het belangrijk dat je op tijd aan de bel trekt en een professionele coach om hulp vraagt. 

 

- Herken jij jezelf hierin? 
- Ben je even het pad kwijt in jouw leven?

- Ervaar je psychische en /of lichamelijke klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is?

 

Dan kan het zijn dat je op dit moment wat hulp en ondersteuning nodig hebt.


Wil je meer informatie?
Dan kunnen we een persoonlijk gesprek inplannen.


Vanuit een persoonlijk gesprek kijken we dan samen verder of ik je kan begeleiden in dit proces, zodat je weer grip krijgt op jouw leven en op de psychische of lichamelijke klachten en uitdagingen die je ervaart.

 

Een eerste persoonlijk gesprek duurt 35 minuten.
Investering: € 30,00