Ervaar meer rust en tevredenheid en maak je lichaam soepeler

Wat is bodybalance?

Tai-chi, Pilates en yoga, tijdens een les bodybalance komen ze samen in één work-out. Met deze work-out bouw je kracht, flexibiliteit en souplesse op. Bodybalance kun je zien als een aaneenschakeling van zachte bewegingen, krachtige power yoga en Pilates. Het doel ervan is om je core te versterken.

Lessen

De bodybalance-lessen voeren we uit op bijzonder mooie muziek. Tijdens de les letten we op ademhaling, concentratie en gestructureerde houdingen. Aan het eind van de les komen we tot een heerlijke ontspanning, zodat je in alle rust de les verlaat. Terwijl je lichaam toch hard heeft gewerkt. Zo is het de beste work-out om je lichaam weer in balans te brengen. Even helemaal uit je hoofd en in je lijf zijn. Gewoon leuk!

Effecten in je lichaam

De effecten van bodybalance vind je vooral terug in je lichaam. Het verbetert de lenigheid, kracht en het welzijn van je lichaam. Het gaat tijdens de oefeningen om coördinatie, concentratie en balans, terwijl je vooral op je ademhaling let. De oefeningen hebben effect op je hele lichaam. Door het verbeteren van je spieren ben je in staat om een betere lichaamshouding aan te nemen, ook in je dagelijks leven. Bijvoorbeeld op je werk, achter je bureau of wanneer je veel moet staan.

Bodybalance Wijchen

Bodybalance volgen in Wijchen kan bij Yoga Studio Namasté. Je vindt onze praktijkruimte aan Zomertaling 27 in Wijchen. In onze praktijk zien we yoga als een levenswijze. Naast bodybalance kun je bij ons dan ook alle verschillende vormen van yoga beoefenen, zoals yin yoga, yoga nidra, restorative yoga en power yoga.