Levens Coaching

 

Het leven verloopt niet altijd even makkelijk. Er zijn grote uitdagingen en verwachtingen en invloeden.
De worsteling die mensen soms ervaren in het leven roepen ook nieuwe levensvragen op.

De vraag "is dit het nu" of "ben ik wel gelukkig" of "wie ben ik nu eigenlijk" komen vaak naar de oppervlakte in fases van ons leven.
Dit kan zijn op het persoonlijke vlak, in je relatie, op werkgebied, maar ook de levensvragen "wat is de zin van het leven" en zelfs het gevoel van strijd en het lijden van het leven kan aanwezig zijn.

 

 

Vaak zijn het meerdere vragen en gevoelens die er spelen. En dit maakt het ook zo lastig om hier een antwoord op te vinden.
Veel mensen vinden het moeilijk om een invulling te geven aan hun leven.  Er zijn ook zoveel keuzemogelijkheden.
En sinds het ontstaan van het internet waardoor we eigenlijk binnen enkele ogenblikken de hele wereld kunnen volgen zijn er ook ontzettend veel verleidingen en is er zóveel beÏnvloeding, dat we vergeten naar onze innerlijke stem te luisteren.

Vaak spelen er ook verwachtingen vanuit de omgeving, familie, partners en vrienden waardoor we niet meer ons eigen leven leven, maar dat van iemand anders.
Onzekerheid en angsten steken de kop op als we er niet meer zelf uit kunnen komen, waardoor we nog meer gaan denken en piekeren.  Voordat je het weet ben je Burn-out of ontwikkelt er zich een chronische stress of zelfs een depressie. 
Vaak gaat dit gepaard met psychische en lichamelijke klachten en wordt het steeds moeilijker om te blijven functioneren in onze drukke hectische maatschappij. 
Helaas blijkt, dat mensen pas écht hulp inroepen wanneer ze zijn beland in een persoonlijke, mentale of emotionele crisis.

 

Wanneer we er zelf niet meer uitkomen is het belangrijk dat je op tijd aan de bel trekt en een professionele coach om hulp vraagt.

Mocht je jezelf hierin herkennen en ben je even het pad kwijt in jouw leven of ervaar je psychische en /of lichamelijke klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is, dan kan het zijn dat je op dit moment wat hulp en ondersteuning nodig hebt.

 

Wil je meer informatie? Dan kunnen we een persoonlijk gesprek inplannen.

Vanuit een persoonlijk gesprek kijken we samen verder of ik je kan begeleiden zodat je weer grip krijgt op jouw leven en op de klachten die je ervaart.

 

Een persoonlijk gesprek duurt 75 minuten.

Kosten: € 87,50