Ervaar meer rust en tevredenheid en maak je lichaam soepeler

Over mij, Miranda Klomp

Yoga bracht me weer in verbinding met mezelf; bij wie ik wil zijn en met wat mij gelukkig maakt. Daar ben ik zo dankbaar voor dat ik jou ook graag laat ervaren wat het je kan brengen.

Mijn naam is Miranda Klomp, yogadocente bij Yoga Studio Namasté. Door middel van yoga, meditatie en coaching help ik je om mentaal en fysiek balans te creëren.

De start met yoga

Voordat ik Yoga Studio Namasté begon, was ik sportinstructrice. Een prachtig vak. Toch besloot ik te stoppen en de stap naar het bedrijfsleven te zetten. Een nieuwe start die me de eerste periode energie gaf. Mijn lichaam kreeg rust. Helaas was deze energie van korte duur. Ik kreeg lichamelijke klachten. Variërend van hyperventilatie en verlammingsverschijnselen tot en met slapeloosheid. De medische specialisten stonden voor een vraagteken. Uiteindelijk adviseerde iemand me om eens te starten met yoga.

Van mens tot mens

Na de eerste yogalessen ervaarde ik het verschil al. Ik kreeg mentaal rust, stond weer in verbinding met mezelf en voelde dat dát was wat ik nodig had. Nu deel ik mijn kennis als sportinstructrice en breng ik mijn passie voor yoga over. Van mens tot mens.

Proefles yoga

Ik geloof in yoga als een wijze van leven. Yoga in ons leven zorgt voor verlichting en verdraagzaamheid. Minder woede, boosheid en frustratie. Meer respect voor elkaar. Tijdens de yogalessen creëren we balans tussen inspanning en ontspanning. Fysiek, emotioneel en mentaal streven we naar rust. Je wordt je bewust van de keuzes die je hebt. Soms is hiervoor gedragsverandering nodig of inzicht in en bewustwording van geconditioneerde gewoonten. Ik begeleid je hierbij. Wil je het ook ervaren?


 

Onze lessen

Ben je geïnteresseerd in yoga, maar weet je niet welke les bij jou past? Via ons rooster kun je elke vorm van yoga aanklikken om te lezen wat het inhoud.