Ervaar meer rust en tevredenheid en maak je lichaam soepeler

Yoga Wijchen

Yoga Studio Namasté is gevestigd in Wijchen (Gld). Op een mooie locatie, warm van sfeer en toegankelijk. Zodra je een voet over de drempel zet, dompelen we je onder in een serene rust. Hier schud je de dagelijkse drukte van je af en maak je je hoofd leeg. Nog voordat de lessen beginnen.

Yoga als levenswijze

In onze yogastudio geloven we dat yoga een belangrijk deel uit kan maken van je huidige levenswijze. Het helpt je om balans te vinden in je leven en leert je om naar je lichaam te luisteren. Deze mindset heb je nodig om doelen te realiseren, maar helpt ook bij het verwerken van teleurstelling, pijn of een verdrietige periode. Wij benaderen yoga daarom niet als een sport, zoals de meeste sportscholen doen, maar als een levenswijze. Het bewust werken met je eigen lichaam in combinatie met de zwaartekracht maakt dat – vooral dankzij de yangvormen van yoga – het lichaam opnieuw kan vormen en versterken.

Yogalessen in Wijchen volgen

Yoga houdt je lichaam soepel. Gewrichten en spieren blijven ‘wakker’ waardoor de kans op blessures vermindert. Naast dit fijne fysieke resultaat gaat het bij ons vooral om jou. Keer op keer streven we tijdens de yogalessen met jou naar een tevreden gevoel en de juiste mindset. We besteden aandacht aan yoga als een fysieke bewegingsvorm, maar ook aan het mentale en emotionele lichaam besteden we veel aandacht. Kortom, een warme en intieme sfeer, een rustige omgeving en een yogadocent die oog heeft voor je lichamelijke gestel, je emotionele lichaam en je mentale fitheid.

Yoga is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Wil je yogalessen of een workshop bij onze yogastudio in Wijchen volgen?

 

Yin yoga Wijchen

Yin yoga is een van de meest bezochte yogalessen. Ook in onze yogastudio in Wijchen komen veel mensen om deze vorm van yoga te beoefenen.